Erbicid Glyphogan 480 sl – Preț, cât costă și cum se aplică

| Protecţia plantelor, Vegetal | de

Etichete: , ,

Glyphogan este un erbicid total produs de Makteshim Agan, pe bază de glifosat.

glyphogan-480-sl

Pentru erbicidare totală cu Glyphogan 480 SL, tratamentul se efectuează în faza de creștere intensă a buruienilor.

Este absorbit prin frunze și translocat în întreaga plantă, inclusiv în organele de înmulțire subterană a plantelor perene, rizomi sau stoloni.

În plantațiile de viță de vie și pomi fructiferi se aplică în benzi pe rând cu planta protectoare astfel încât soluția de stropit să nu ajungă pe plantele de cultură. În contact cu solul, nu este persistent – se descompune rapid, permiţând semănatul culturii succesive în terenul tratat.

Combate costreiul din rizomi pe miriști, se utilizează în doză de 3,0 – 4,0 l / ha (în 150 l apă / ha).

Poate fi utilizat ca desicant la grâu și la floarea soarelui cu două săptămâni înainte de recoltarea cerealelor păioase și a florii soarelui, pentru a accelera eliminarea apei din țesuturi și grăbirea recoltării, numai la culturile de consum.

La vița de vie și pomii fructiferi doza de aplicare este de 3-4 l/ha. Volumul de soluție este de 100 – 150 l/ha.

La magazinele cu produse fitosanitare, la 6 mai 2014, un litru de Glyphogan 480 SL costă:

– 39 lei (marcoser)
– 38,31 lei (covera)
– 40,92 (pestcontrol expert)

Acțiunea glifosatului este vizibilă după 7-8 zile, când buruienile se îngălbenesc și se usucă. Acționează numai asupra plantelor verzi în vegetație, nu afectează buruienile care nu au răsărit.

Este un produs coroziv, pentru prepararea și aplicarea erbicidului trebuie folosite recipiente din plastic, fibră de sticlă, inox.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde