agromonitor: Daniel Constantin: „Oamenii sunt mulţumiţi, se dau la timp banii care li se cuvin”

Daniel Constantin: „Oamenii sunt mulţumiţi, se dau la timp banii care li se cuvin”

| Actualitate, Esenţial, Intern | de

Etichete: , ,

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, consideră că „agricultura merge bine” și că are potențialul „de a merge foarte bine în continuare”.

Acesta a declarat, luni, în Camera Deputaților, că 2014 este primul an în care agricultorii au primit subvențiile la timp pentru începerea lucrărilor campaniei agricole de primăvară.

„Tratăm cu deosebită atenţie acest domeniu, pentru că agricultura cred că a mers bine şi are un potenţial de a merge foarte bine în continuare (…) În acest an am reuşit pentru prima dată ca plăţile directe, subvenţiile în agricultură să fie plătite înainte de campania de primăvară către fermieri. În numai trei luni de zile din acest an, Agenţia de Plăţi și Intervenție pentru Agricultură a plătit aproape 900 milioane de euro”, a declarat ministrul Daniel Constantin.

El a mai adăugat că „oamenii sunt mulţumiţi, se dau la timp banii care li se cuvin şi pot să-şi facă pregătirile pentru primăvară şi toamnă”.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor