agromonitor: Cum se întâmplă în Gorj reorganizarea gândită la nivelul Ministerului Agriculturii

Cum se întâmplă în Gorj reorganizarea gândită la nivelul Ministerului Agriculturii

| Actualitate, Intern | de

Etichete: ,

Ion Popescu, şeful Direcţiei Agricole Judeţene din Gorj, a explicat în presa locală ce presupune reorganizarea făcută de Ministerul Agriculturii. Două persoane „trebuie să ne părăsească”.

directia agricola gorj

Directia Agricola Gorj

„Numărul de posturi care este aprobat de minister este de 26 de posturi. Trebuie ca într-adevăr două persoane să părăsească, nu ştiu dacă e bine să spun că să părăsească locul de muncă, dar e vorba de două persoane. La una am găsit înţelegere şi a decis să se pensioneze anticipat şi mai rămâne problema pentru una. Deocamdată, noi la Ministerul Agriculturii pe statul de funcţii nu trimitem numele şi prenumele, e vorba de posturi urmând ca după ce primim să se organizeze concurs. Noi trebuie să rămânem cu 26 de posturi. E vorba de Unitatea Fitosanitară pentru că de acolo a fost restructurat un post, dar s-a pensionat persoana respectivă. Mai rămâne să plece de la noi încă o persoană. Pentru aceste două posturi vor da concurs în jur de 10-11 angajaţi. Unul va pleca, ceilalţi vor confirma pe funcţii”, a explicat Ion Popescu, citat de ziarul local Impact în Gorj.

Potrivit schemei de reorganizare a Ministerului Agriculturii, se înfiinţează Autoritatea Naţională Fitosanitară prin preluarea activităţii, a personalului şi a patrimoniului următoarelor structuri: Laboratorul Central Fitosanitar, Agenţia Naţională Fitosanitară din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale precum şi unităţile fitosanitare din cadrul Direcţiilor pentru Agricultura Judetene, structuri care se desfiintează.

De asemenea, la nivelul fiecarui judet vor fi infiintate oficiile pentru agricultura judetene, prin reorganizarea directiilor pentru agricultura judetene. Oficiile de studii pedologice si agrochimice casele agronomului se desfiinteaza, ca urmare a comasarii prin fuziune.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor