agromonitor: Cum se întâmplă în Gorj reorganizarea gândită la nivelul Ministerului Agriculturii

Cum se întâmplă în Gorj reorganizarea gândită la nivelul Ministerului Agriculturii

| Actualitate, Intern | de

Etichete: ,

Ion Popescu, şeful Direcţiei Agricole Judeţene din Gorj, a explicat în presa locală ce presupune reorganizarea făcută de Ministerul Agriculturii. Două persoane „trebuie să ne părăsească”.

directia agricola gorj

Directia Agricola Gorj

„Numărul de posturi care este aprobat de minister este de 26 de posturi. Trebuie ca într-adevăr două persoane să părăsească, nu ştiu dacă e bine să spun că să părăsească locul de muncă, dar e vorba de două persoane. La una am găsit înţelegere şi a decis să se pensioneze anticipat şi mai rămâne problema pentru una. Deocamdată, noi la Ministerul Agriculturii pe statul de funcţii nu trimitem numele şi prenumele, e vorba de posturi urmând ca după ce primim să se organizeze concurs. Noi trebuie să rămânem cu 26 de posturi. E vorba de Unitatea Fitosanitară pentru că de acolo a fost restructurat un post, dar s-a pensionat persoana respectivă. Mai rămâne să plece de la noi încă o persoană. Pentru aceste două posturi vor da concurs în jur de 10-11 angajaţi. Unul va pleca, ceilalţi vor confirma pe funcţii”, a explicat Ion Popescu, citat de ziarul local Impact în Gorj.

Potrivit schemei de reorganizare a Ministerului Agriculturii, se înfiinţează Autoritatea Naţională Fitosanitară prin preluarea activităţii, a personalului şi a patrimoniului următoarelor structuri: Laboratorul Central Fitosanitar, Agenţia Naţională Fitosanitară din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale precum şi unităţile fitosanitare din cadrul Direcţiilor pentru Agricultura Judetene, structuri care se desfiintează.

De asemenea, la nivelul fiecarui judet vor fi infiintate oficiile pentru agricultura judetene, prin reorganizarea directiilor pentru agricultura judetene. Oficiile de studii pedologice si agrochimice casele agronomului se desfiinteaza, ca urmare a comasarii prin fuziune.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor