agromonitor: Cultivarea căpșunilor: tehnologia de înființare a unei plantații, în câteva cuvinte

Cultivarea căpșunilor: tehnologia de înființare a unei plantații, în câteva cuvinte

| Fructe, Vegetal | de

Etichete: , , ,

Nu este o nooutate faptul că agricultorii comunică tot mai des cu ajutorul internetului, cerând și oferind sfaturi de specialitate.

Este și cazul paginii Catalogul Pesticidelor 2014, acolo unde vizitatorii pot să pună întrebări și să discute despre cele mai eficiente tratamente fitosanitare.

Pe una din paginile forumului care prezintă un erbicid destinat căpșunului, utilizatorul David prezintă în câteva cuvinte tehnologia de bază pentru înființarea unei plantații de căpșun pe un teren necultivat în ultimii ani.

in cazul asta iti recomand sa faci o erbicidare totala cu glyphogan sau altceva pe baza de glifosat luna asta, pe la mijlocul lui aprilie. e importanta perioada ca trebuie sa urmaresti ca buruienile sa fie bine dezvoltate dar sa nu apuce inca sa lase samanta.

lasi terenul in pace dupa aceea o luna, eventual daca mai rasar altele mai faci inca o stropire cu erbicid total.

apoi o aratura adanca in iulie sau in august pe care o lasi cu brazda intoarsa pana in septembrie sa se aseze bine, apoi vii cu un cultivator sau ce utilaj ai tu si maruntesti bine aratura, si neaparat incorporezi ingrasamant organic – gunoi de grajd.

apoi cumperi stoloni de la furnizori si pepiniere autorizate (atentie la tepari, e mai bine sa iei de la firme cunoscute) si ii plantezi in luna octombrie

infiintare-plantatii-capsun-tehnologie-cultivare-capsun

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor