agromonitor: Credite de la Banca Românească pentru beneficiarii subvențiilor pentru bunăstare (păsări și porcine)

Credite de la Banca Românească pentru beneficiarii subvențiilor pentru bunăstare (păsări și porcine)

| Credite, Financiar | de

Etichete: , , , ,

Banca Românească a anunțat, luni, semnarea acordui cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) şi Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) prin care beneficiarii de subvenţii pentru bunăstarea animalelor (păsări și porcine) vor putea primi credite.

banca-romaneasca

”Banca Românească vrea să devină partenerul antreprenorilor din agricultură în desfăşurarea activităţilor curente şi de investiţii. Pe lângă subvenţiile oferite de statul român agricultorilor, pachetele de finanţare ale băncii se adresează şi celor care vor să acceseze fonduri europene”, a declarat Cosmin Călin, director executiv la Unitatea Corporații.

De asemenea, Banca Românească a semnat cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) o convenție în baza căreia întreprinzătorii pot accesa linii de credit pentru capital de lucru în valoare de maximum 5 milioane de lei, pe o perioadă de maximum 24 de luni, cu posibilitatea prelungirii pe alte 12 luni.

Statul, prin Ministerul Finanţelor Publice – FNGCIMM, garantează până la 50% din valoarea finanţării, mai puţin dobânzile şi comisioanele, conform unui program stabilit prin OUG 92/2013. Banca Românească a alocat pentru astfel de finanţări un buget de 50 de milioane de euro.

Banca Românească este parte a grupului financiar National Bank of Greece din 2003.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor