agromonitor: Costel Caraș: Vrem să se ţină cont de părerea noastră în chestiunile din agricultură

Costel Caraș: Vrem să se ţină cont de părerea noastră în chestiunile din agricultură

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , ,

Preşedintele Partidului Popular, Costel Caraş, a declarat vineri, Agenţiei de presă r/News ,că formaţiunea sa politică este deschisă să-i primească în partid pe liderii Fundaţiei Mişcarea Populară pentru ca împreună cu agricultorii să dezvolte Partidul Popular, pe eşichierul de dreapta.

“Dacă dânşii (n.r.- liderii fundaţiei Mişcarea Populară) vor să vină către noi este bine. Dacă nu, să-şi facă partidul lor! Eu şi agricultorii dorim să dezvoltăm acest partid pentru că vrem să se ţină cont de părerea noastră în chestiunile din agricultură”, a afirmat Costel Caraş.

Potrivit lui Caraş, Partidul Popular are o structură bine închegată, având filiale puternice în 18 judeţe ale României. „Suntem de centru-dreapta. Nu limităm o anumită linie doctrinară. Nu suntem un partid de nişă pentru că noi agricultorii nu putem face faţă”, a subliniat preşedintele Partidului Popular.

La rândul său, deputatul PDL, Elena Udrea, a declarat, pe 20 mai a.c. într-o emisiune televizată că nu intenţionează să se înscrie în Partidul Popular pentru că dreapta are candidaţi puternici pentru prezidenţialele de anul viitor.

Care este opinia ta?

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor