agromonitor: Copa-Cogeca salută decizia Comisiei Europene de a retrage propunerea de directivă europeană privind solul

Copa-Cogeca salută decizia Comisiei Europene de a retrage propunerea de directivă europeană privind solul

| Actualitate, Extern | de

Etichete:

Copa-Cogeca a salutat astăzi la Bruxelles decizia Comisiei Europene de a retrage propunerea de directivă europeană privind solul, subliniind că aceasta ar fi presupus mai multe costuri decât beneficii.

copa_cogeca_G

„Salutăm cu entuziasm decizia Comisiei. Propunerea de directivă privind solul (publicată în Jurnalul Oficial) a fost blocată în Consiliu timp de ani de zile. Aceasta nu ar fi contribuit neapărat la îmbunătățirea protecției solului în UE. Singura sa consecință ar fi fost creșterea birocrației pentru agricultori și cooperativele agricole. Solul este o resursă valoroasă pentru agricultori și proprietarii de păduri, fiind un factor de producție esențial, așadar protecția și utilizarea sa durabilă sunt cruciale”, a declarat secretarul-general al Copa-Cogeca, Pekka Pesonen.

Potrivit acestuia, agricultorii fac deja eforturi pentru a preveni degradarea solului ca urmare a eroziunii, compactării și reducerii materiei organice, iar directiva privind solul ar contribuit doar la creșterea birocrației.

UE dispune deja de o legislație eficientă care include măsuri stricte de protecție a solului în cadrul noii politici agricole comune, precum și în legislația europeană privind mediul.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor