agromonitor: Controalele de la sediul MADR nu au legătură cu cele de la Agrostar, susțin sindicaliștii

Controalele de la sediul MADR nu au legătură cu cele de la Agrostar, susțin sindicaliștii

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , ,

ministerul-agriculturii Reprezentanții Federației Sindicatelor din Agricultură, Alimentație, Tutun, Domenii și Servicii Conexe – Agrostar susțin, luni, într-un comunicat, că perchezițiile care au avut loc la sediul Ministerul Agriculturii nu au legătură cu cele petrecute la sediul Agrostar.

„În cazul Federației Agrostar, evenimentele petrecute au vizat o problemă internă a federației, care datează din luna iunie 2013, referitoare la un coleg de-al nostru din conducerea organizației. În speță, este vorba de secretarul general al federației Dorobanțu Tudor. Din luna iunie 2013, acesta face obiectul unei investigații din partea Agenției Naționale de Integritate (ANI). Acțiunea ANI a pornit de la neconcordanța celor două declarații de interese ale domnului Dorobanțu Tudor, acesta deținând și funcția de consilier local. În același timp, domnul Dorobanțu coordonează și proiectele cu fonduri europene în cadrul Federație Agrostar”, precizează federația Agrostar.

Reprezentanții acesteia susțin că au acționat în permanență cu transparență totală vizavi de deciziile și, mai ales, față de finanțările provenite din fonduri europene.

„Încă din luna iunie am luat cunoștință de investigația ANI și am prezentat această problemă în Biroul Executiv al Federației Agrostar. Am încercat să îl convingem pe colegul nostru să își rezolve problema personală rapid și transparent pentru a nu pune federația într-o situație delicată, mai ales că era și cel care răspundea direct de fondurile europene. Această bună intenție a noastră nu a fost înțeleasă de colegul nostru Dorobanțu Tudor și, de aici, conflictul, de altfel cunoscut de membrii de sindicat, dintre domnul Dorobanțu și conducerea federației. Finalitatea acestui conflict este din păcate, din punctul nostru de vedere, la tribunal. Asigurăm opinia publică și pe membrii noștri de sindicat că vom rămâne în continuare alături de ei cu cinstea și transparentă de care am dat întotdeauna dovadă”, se mai arată în comunicat.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor