agromonitor: Comisarul european Dacian Cioloș a sosit astăzi în România

Comisarul european Dacian Cioloș a sosit astăzi în România

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , ,

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, a sosit astăzi în România, urmând să efectueze mai multe vizite în țară.

dacian ciolos La Bucureşti, înaltul oficial european se va întâlni cu preşedintele Traian Băsescu, cu premierul Victor Ponta şi cu vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al dezvoltării regionale şi administraţiei publice.

De asemenea, în cursul vizitei care se va încheia în 20 mai, comisarul european va participa la conferinţa „Politica Agricolă Comună 2014-2020 în viziunea LAPAR”, organizată de Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), precum şi la conferinţa „Viitoarea Politică Agricolă Comună: oportunităţi şi priorităţi pentru România”, organizată de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

La Saschiz şi Ţopa, în judeţul Mureş, Dacian Cioloş va vizita un centru de colectare a laptelui şi se va întâlni cu tineri fermieri din regiunea Târnava Mare.

La Sighişoara, comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală va lua parte la conferinţa de prezentare a proiectului „Transhumanţa” şi va face o vizită la târgul de produse locale şi tradiţionale.

În ultima zi a vizitei în România, luni, comisarul european Dacian Cioloş va participa la conferinţa „Viitoarea Politică Agricolă Comună: oportunităţi şi priorităţi pentru România”, organizată de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale la Hotelul Intercontinental din Bucureşti.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor