Comisarul european Dacian Cioloș a sosit astăzi în România

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , ,

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, a sosit astăzi în România, urmând să efectueze mai multe vizite în țară.

dacian ciolos La Bucureşti, înaltul oficial european se va întâlni cu preşedintele Traian Băsescu, cu premierul Victor Ponta şi cu vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al dezvoltării regionale şi administraţiei publice.

De asemenea, în cursul vizitei care se va încheia în 20 mai, comisarul european va participa la conferinţa „Politica Agricolă Comună 2014-2020 în viziunea LAPAR”, organizată de Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), precum şi la conferinţa „Viitoarea Politică Agricolă Comună: oportunităţi şi priorităţi pentru România”, organizată de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

La Saschiz şi Ţopa, în judeţul Mureş, Dacian Cioloş va vizita un centru de colectare a laptelui şi se va întâlni cu tineri fermieri din regiunea Târnava Mare.

La Sighişoara, comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală va lua parte la conferinţa de prezentare a proiectului „Transhumanţa” şi va face o vizită la târgul de produse locale şi tradiţionale.

În ultima zi a vizitei în România, luni, comisarul european Dacian Cioloş va participa la conferinţa „Viitoarea Politică Agricolă Comună: oportunităţi şi priorităţi pentru România”, organizată de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale la Hotelul Intercontinental din Bucureşti.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde