agromonitor: Cluj: Record de vizitatori anul acesta la târgul Agraria

Cluj: Record de vizitatori anul acesta la târgul Agraria

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , ,

Târgul Agraria, desfășurat la Cluj la sfârșitul lunii aprilie, a înregistrat anul acesta un număr record de vizitatori.

agraria-2014

Potrivit datelor organizatorilor, 25.236 de persoane au vizitat cel mai cunoscut târg de agricultură din Transilvania, ajuns la ediția cu numărul 20.

Pe durata celor patru zile ale Târgului AGRARIA, companiile, fermierii, specialiștii, studenții, jurnaliștii și autoritățile din sfera agriculturii au avut prilejul să se informeze despre noutățile tehnologice din domeniu, să încheie contracte sau parteneriate și să dezbată subiecte de actualitate în cadrul unui amplu program de manifestări conexe. 270 de expozanți din 10 țări europene au prezentat o gamă diversificată de input-uri pentru agricultură și zootehnie, pe o suprafață brută de expunere de 20.000 mp.

Mașini și utilaje agricole, produse pentru protecția plantelor, soiuri și hibrizi de semințe, furaje și nutrețuri combinate, tehnologii și echipamente pentru zootehnie și gospodăria țărănească, animale de rasă, echipamente pentru industria alimentară, plante și unelte pentru grădinărit, servicii de finanțare, consultanță și asigurări, oferte academice, instituții de profil, presă de specialitate s-au reunit la AGRARIA 2014 unde s-au prezentat ultimele noutăți din domeniu.

Anul acesta, o nouă ediție va avea loc, în premieră, lângă Timișoara, între 4-7 septembrie.

Ziua Fermierului

Unul dintre cele mai importante evenimente organizate la AGRARIA 2014 a fost „Ziua Fermierului”, eveniment organizat în data de 26 aprilie de către DLG InterMarketing, în parteneriat cu AgroTransilvania Cluster. Cei mai buni fermieri, reprezentând 5 asociații de crescători de animale din județul Cluj — Asociația Crescătorilor de Bivoli din Transilvania,

Asociația Fermierilor Crescători de Bovine Cluj, Asociația Crescătorilor de Ovine Cluj, Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine IJARUL și Asociația Crescătorilor de Păsări de Curte Cluj — au fost premiați.

Evenimentul a fost primul de acest tip organizat de DLG InterMarketing, deschizând calea pentru organizarea unui eveniment de sine stătător care va premia excelența în agricultură.

Față de anii trecuți, la această ediție s-au adunat, într-un spațiu special amenajat, peste 700 de fermieri care au avut ocazia să discute, să facă schimb de experiență, să deguste din bucatele tradiționale românești pregătite special pentru acest eveniment de către fiecare dintre asociațiile prezente, să urmărească un spectacol de muzică populară și să participe la evenimentul principal, premierea celor mai buni fermieri. Fiecare asociație de profil a acordat câte 4 premii, pe categorii: cel mai tânăr fermier, fermierul cu cea mai frumoasă ascensiune în 2013, fermierul senior și PREMIUL DE EXCELENȚĂ.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor