Centru româno-ungar de afaceri în agricultură, inaugurat în Bihor

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , , ,

centru-romano-ungar-agricultura-bihor

La Castelul Miskolczy din localitatea bihoreană Ciumeghiu a fost inaugurat Centrul Româno-Ungar de Afaceri în Agricultură.

La eveniment au fost prezenți producători agricoli din România și Ungaria precum și reprezentanți ai autorităților din cele două țări.

„Acesta este un proiect foarte important pentru cei care îşi desfăşoară activitatea în domeniul agricol. Fermierii ştiu ce au de făcut. Au nevoie doar de un mic impuls pentru a dezvolta afaceri. Acest centru de afaceri româno-maghiar are şi rolul de a deschide relaţiile dintre oameni, iar această deschidere duce la apropriere. Apropierea dintre oameni duce la încrederea dintre oameni. Dorim să avem cât mai multe astfel de proiecte în Bihor. Şi am încredere, atât în colegii noştri din cadrul Consiliului Judeţean, cât şi în primarii noştri şi în cei din Bekes că vom fi pregătiţi cu proiecte pentru a accesa sumele disponibile în perioada 2014-2020. Merită felicitaţi şi cei care au construit acest centru”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ioan Mang, citat de publicația locală Bihor Online.

La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai autorităților din Mehkerek, Ungaria.

„Centrul de afaceri în agricultură este un proiect important şi pentru Mehkerek care este un important producător de legume şi cereale. Realmente, sperăm că vom avea o piaţă şi că vom reuşim să şi exportăm”, a declarat primarul din Mehkerek, Tat Marghit.

Inaugurarea centrului are loc la aproape o jumătate de an după închiderea proiectului finanţat îm cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România Ungaria 2007-2013.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde