agromonitor: Centru româno-ungar de afaceri în agricultură, inaugurat în Bihor

Centru româno-ungar de afaceri în agricultură, inaugurat în Bihor

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , , ,

centru-romano-ungar-agricultura-bihor

La Castelul Miskolczy din localitatea bihoreană Ciumeghiu a fost inaugurat Centrul Româno-Ungar de Afaceri în Agricultură.

La eveniment au fost prezenți producători agricoli din România și Ungaria precum și reprezentanți ai autorităților din cele două țări.

„Acesta este un proiect foarte important pentru cei care îşi desfăşoară activitatea în domeniul agricol. Fermierii ştiu ce au de făcut. Au nevoie doar de un mic impuls pentru a dezvolta afaceri. Acest centru de afaceri româno-maghiar are şi rolul de a deschide relaţiile dintre oameni, iar această deschidere duce la apropriere. Apropierea dintre oameni duce la încrederea dintre oameni. Dorim să avem cât mai multe astfel de proiecte în Bihor. Şi am încredere, atât în colegii noştri din cadrul Consiliului Judeţean, cât şi în primarii noştri şi în cei din Bekes că vom fi pregătiţi cu proiecte pentru a accesa sumele disponibile în perioada 2014-2020. Merită felicitaţi şi cei care au construit acest centru”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ioan Mang, citat de publicația locală Bihor Online.

La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai autorităților din Mehkerek, Ungaria.

„Centrul de afaceri în agricultură este un proiect important şi pentru Mehkerek care este un important producător de legume şi cereale. Realmente, sperăm că vom avea o piaţă şi că vom reuşim să şi exportăm”, a declarat primarul din Mehkerek, Tat Marghit.

Inaugurarea centrului are loc la aproape o jumătate de an după închiderea proiectului finanţat îm cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România Ungaria 2007-2013.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor