Cei mai importanți producători de lapte se întâlnesc pe 20 mai la Convenția Națională a Laptelui

| Industria laptelui, Procesare | de

Etichete: ,

Marți, 20 mai, va avea loc „Convenția Națională a Laptelui”, eveniment al producătorilor din industria de profil.

Lucările se vor desfășura la Willbrook Platinum Business & Convention Center, București. Și-au anunțat participarea peste 150 de producători de lapte din țară. De asemenea, vor fi invitați la eveniment specialiști din România și din alte țări europene.

Svendsen Kirsten Holm, reprezentantul producătorilor de lapte din Danemarca, va prezenta situația cooperativelor de lapte din această țară.

Wim Zaalmink, cercetător la Institutul din Wageningen, Olanda, va prezenta oportunități pentru dezvoltarea și consolidarea lanțului de producție.

Robert Rekkers, director general al Agricover Credit IFN, va prezenta soluțiile financiare pentru creditarea producătorilor de lapte din România.

Achim Irimescu, șeful secției Agricultură, Pescuit și Dezvoltare Rurală la Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană va discuta despre provocările din sectorul laptelui, în contextul desființării cotei de lapte.

Mihai Lungu, expert în politici agricole, va susține o prezentare privind Reprezentare unică – o nevoie reală a producătorilor de lapte.

La Convenția Națională a Laptelui vor fi abordate teme de actualitate, precum eliminarea sistemului cotelor de lapte din martie 2015, oportunitatea accesării fondurilor europene în exercițiul 2014 – 2020 pentru dezvoltarea fermelor, măsuri pentru protecția producătorilor din România și pentru comercializarea eficientă a producției.

Comitetul de iniţiativă pentru Convenţia Naţională a Laptelui este format din: Nicușor Șerban – președintele Cooperativei RomLacta; Mircea Ciurea – Cooperativa Someș Arieș; Mihai Petcu – Agroind Pantelimon; Daniel Ioan Frei – Președintele Coperativei Samus Lact; Bogdan Pantazi – Agrocomplex Lunca Pașcani; Ianco Zifceak – MaxAgro; Iacob Boca – Președintele Asociației Crescătorilor de Bovine din Mureș şi Cladiu Frânc – Fermier – Președintele Federației Crescătorilor de Bovine din România.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde