agromonitor: Cei mai importanți producători de lapte se întâlnesc pe 20 mai la Convenția Națională a Laptelui

Cei mai importanți producători de lapte se întâlnesc pe 20 mai la Convenția Națională a Laptelui

| Industria laptelui, Procesare | de

Etichete: ,

Marți, 20 mai, va avea loc „Convenția Națională a Laptelui”, eveniment al producătorilor din industria de profil.

Lucările se vor desfășura la Willbrook Platinum Business & Convention Center, București. Și-au anunțat participarea peste 150 de producători de lapte din țară. De asemenea, vor fi invitați la eveniment specialiști din România și din alte țări europene.

Svendsen Kirsten Holm, reprezentantul producătorilor de lapte din Danemarca, va prezenta situația cooperativelor de lapte din această țară.

Wim Zaalmink, cercetător la Institutul din Wageningen, Olanda, va prezenta oportunități pentru dezvoltarea și consolidarea lanțului de producție.

Robert Rekkers, director general al Agricover Credit IFN, va prezenta soluțiile financiare pentru creditarea producătorilor de lapte din România.

Achim Irimescu, șeful secției Agricultură, Pescuit și Dezvoltare Rurală la Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană va discuta despre provocările din sectorul laptelui, în contextul desființării cotei de lapte.

Mihai Lungu, expert în politici agricole, va susține o prezentare privind Reprezentare unică – o nevoie reală a producătorilor de lapte.

La Convenția Națională a Laptelui vor fi abordate teme de actualitate, precum eliminarea sistemului cotelor de lapte din martie 2015, oportunitatea accesării fondurilor europene în exercițiul 2014 – 2020 pentru dezvoltarea fermelor, măsuri pentru protecția producătorilor din România și pentru comercializarea eficientă a producției.

Comitetul de iniţiativă pentru Convenţia Naţională a Laptelui este format din: Nicușor Șerban – președintele Cooperativei RomLacta; Mircea Ciurea – Cooperativa Someș Arieș; Mihai Petcu – Agroind Pantelimon; Daniel Ioan Frei – Președintele Coperativei Samus Lact; Bogdan Pantazi – Agrocomplex Lunca Pașcani; Ianco Zifceak – MaxAgro; Iacob Boca – Președintele Asociației Crescătorilor de Bovine din Mureș şi Cladiu Frânc – Fermier – Președintele Federației Crescătorilor de Bovine din România.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor