Carti agricole: » Vindecari miraculoase cu iarba de grau

Vindecari miraculoase cu iarba de grau.

Alte carti din categoria: Sanatate

Autor: Steve Meyerowitz

Editura: Benefica

Numar de pagini: 256

Vindecari miraculoase cu iarba de grau Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

vindecari-miraculoase-cu-iarba-de-grauGhid complet de folosire a preparatelor si bauturilor din iarba de grâu pentru redobândirea sanatatii.

În paginile acestei carti veti gasi tot ceea ce trebuie sa stiti despre iarba de grâu si despre proprietatile sale miraculoase, inclusiv motivele pentru care programul cu suc din iarbade grâu darezultate, cum savaprocurati iarba de grâu si unde sa cereti îndrumare si ajutor.

Veti afla cum sa o cresteti, cum saextrageti sucul din ea, cum sao consumati si cum savafaceti un program complet de redobândire a starii de sanatate.

Capitolele despre nutritie, cercetare, clinici, detoxifiere, vindecarea cancerului si povestile reale ale unor oameni adevarati vavor fi de un mare ajutor.

Iarba de grâu si-a câstigat reputatia de la oamenii aflati în fazele terminale ale unor boli, care în penultimul ceas al vietii si dupace medicina conventionalale rapise orice speranta, au încercat iarba de grâu. O puteti include într-un program pe termen lung de prevenire si mentinere a sanatatii.

Consultati în acest sens capitolele Vindecarea cu ierburi, Resurse, Nutritia, Povesti adevarate de la oameni adevarati.

De unde poti sa cumperi cartea Vindecari miraculoase cu iarba de grau:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?