Carti agricole: » Trucuri Feng Shui pentru casa ta

Trucuri Feng Shui pentru casa ta.188 de solutii ingenioase pentru activarea iubirii, sanatatii si succesului

Alte carti din categoria: Casa

Autor: Lillian Too

Editura: Pro Editura

Numar de pagini: 250

Trucuri Feng Shui pentru casa ta Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

trucuri-feng-shui-pentru-casa-ta-188-de-solutii-ingenioase-pentru-activarea-iubirii-sanatatii-si-succesuluiIndiferent daca locuiti într-un apartament, într-o casa, într-o mansarda sau într-o garsoniera, iata 188 de metode geniale pentru a transforma energia nefasta într-un chi pozitiv, aducator de mare noroc, fara a întreprinde modificari structurale.

Trucuri FENG SHUI pentru casa ta este o adevarata bijuterie scrisa de cea mai mare experta în Feng Shui, în beneficiul tuturor acelora dintre noi care trebuie sa ne descurcam cu ceea ce avem deja în casa.

Plina de execelente sfaturi utile, cartea începe de la principiile de baza, explicând toate notiunile ce va sunt necesare pentru a practica Feng Shui-ul chinezesc veritabil. Ea va poarta, ca un ghid prin zonele principale din locuinta, oferind solutii imediate de Feng Shui: poate ca aveti nevoie de un bec puternic în baie, pentru a preveni pagubele financiare, sau de clopotei de vânt, ca sa încetiniti chi-ul de pe un culoar.
Sunt oferite sfaturi speciale pentru cei ce traiesc în apartamente, iar o sectiune aparte este dedicata colosirticii Feng Shui. Învatati sa va amenajati mobilierul astfel încât sa întâmpinati energia pozitiva, precum si sa localizati si sa activati colturile norocoase din orice camera, pentru a atrage norocul la bani, în relatii, de sanatate si în cariera.

Acest ghid de Feng Shui usor de utilizat si de-a dreptul fascinant este unicul necesar pentru a va bucura acasa de adevarata abundenta a Feng Shui-ului.

De unde poti sa cumperi cartea Trucuri Feng Shui pentru casa ta:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?