Carti agricole: » Tratamente naturiste in bolile de piele

Tratamente naturiste in bolile de piele.

Alte carti din categoria: Sanatate

Autor: Eugen Giurgiu

Editura: Meteor Press

Numar de pagini: 160

Tratamente naturiste in bolile de piele Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

tratamente-naturistte-pentru-bolile-de-pieleAspectul estetic reprezintã o preocupare importantã pentru orice om. O piele frumoasã si „curatã” este un mare atu pentru frumusete, pe când imperfectiunile pielii ajung deseori sã alimenteze chiar neîncrederea în sine.

Dermatologia a fost consideratã dintotdeauna una dintre cele mai importante ramuri cãrora li se adreseazã tratamentele de tip naturist. Remediile pe bazã de plante se aplicã în primul rând în afectiunile usoare, dar si în cele cronice în care tratamentul medicamentos nu dã rezultate.

Autorul cãrtii a vindecat sau a ameliorat prin remediile sale numeroase afectiuni, câstigându-si o binemeritatã reputatie în lumea cercetãtorilor si practicienilor medicinei alternative.

Doctor in biochimie, fost cadru universitar, inventatorul unor medicamente noi, Eugen Giurgiu este astazi unul dintre cei mai cunoscuti cercetatori in domeniul plantelor medicinale, din tara si din strainatate. Tratamentele sale au vindecat sau ameliorat afectiunile a mii de pacienti.

De unde poti sa cumperi cartea Tratamente naturiste in bolile de piele:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?