Carti agricole: » Totul despre cainele tau

Totul despre cainele tau.

Alte carti din categoria: Animale de companie

Autor: Kristin Mehus Roe

Editura: Alfa All

Numar de pagini: 758

Totul despre cainele tau Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

totul-despre-cainele-tauTotul despre ciinele tau este o adevarata enciclopedie canina, o prezentare generala completa si cuprinzatoare a oricarui ciine. Scriitori renumiti, crescatori si arbitri ofera sfaturi din domeniile lor de activitate, strinse laolalta in cea mai cuprinzatoare carte disponibila despre ciini.

Experti ai unor vestite publicatii, inclusiv Dog World, Popular Dog si Dog Fancy, si-au adus de asemenea contributia, facind din aceasta carte o resursa universala atit pentru noii proprietari de ciini, cit si pentru crescatotii cu reputatie. Nicio o alta carte nu abordeaza o varietate atit de mare de subiecte.

Aceasta carte aduna o multime de informatii impartite in opt sectiuni si peste 30 de pagini de resurse, carti, organizatii, publicatii periodice, video/ audio si site-uri. Totul despre ciinele tau este o sursa universala de informatii, o carte obligatoriu de avut in biblioteca pentru orice iubitor de ciini.

Pentru placerea lecturii sau pentru sfaturi, aceasta excelenta carte va reprezenta sursa de informatii preferata de orice iubitor de ciini.

Kristin Roe-Mehus este autoarea cartii Working Dogs: True Stories of Dogs and their Handlers, a fost editor al revistelor Popular Pets si a multor alte publicatii despre animale. Este interesata in special de subiecte legate de bunastarea animalelor. Traieste in Long Beach, California, impreuna cu sotul ei si cei doi ciini.

De unde poti sa cumperi cartea Totul despre cainele tau:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?