Carti agricole: » Totul despre cainele tau

Totul despre cainele tau.

Alte carti din categoria: Animale de companie

Autor: dr. Rousselet-Blanc

Editura: RAO

Numar de pagini: 384

Totul despre cainele tau Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

totul-despre-cainele-tauPractic, aceasta enciclopedie bogat ilustrata va fi cartea de capatâi pentru a alege, a creste, a hrani, a întelege si a educa tovarasul afectuos si de nadejde al omului – câinele.

Alegerea unui câine. Peste 250 de rase, toate recunoscute international, sunt prezentate în fise ilustrate, cu numeroase date: talie, greutate, alura, varietati, origine, comportament.

Viata cu un câine.

Principalele recomandari în privinta educatiei catelului si toate sfaturile utile vietii de zi cu zi pentru a hrani si a îngriji câinele de orice vârsta: pui, adult, catea gestanta si care alapteaza, câine batrân.

Cunoasterea câinelui.

Elementele-cheie ale dezvoltarii sale (relatii, socializare, maturizare sexuala…) si ale comportamentului (sisteme de comunicare, posturi, probleme, reproducere…) ne permit sa întelegem modul în care acest animal a devenit cel mai bun prieten al omului.

Îngrijirea câinelui. Descrierea caracteristicilor morfologice este însotita de un ghid veterinar si de un dictionar al principalelor maladii canine si al tratamentului lor.

De unde poti sa cumperi cartea Totul despre cainele tau:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?