Carti agricole: » Terapie naturista, Cazuistica

Terapie naturista, Cazuistica.Cancer, boli autoimune, alte afectiuni

Alte carti din categoria: Sanatate

Autor: Fanica Voinea Ene

Editura: Alfa All

Numar de pagini: 480

Terapie naturista, Cazuistica Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

terapie-naturista-cazuistica-cancer-boli-autoimune-alte-afectiuniInginer Fanica Ene Voinea apartine unei celebre familii de tamaduitori populari din zona Vrancei. Pasionat inca din copilarie de fascinantul domeniu al alinarii suferintei umane, el a studiat, in colaborare cu medici specialisti, metodele terapeutilor cu renume, lucrari de specialitate si a efectuat cercetari medicale proprii.

Rezultatele lor se regasesc in aceasta lucrare.

Primul capitol, Cancerul, cuprinde descrierea a cinci cazuri de cancer tratate cu formule terapeutice recomandate de autor si care au reusit sa invinga aceasta terifianta boala.

Cel de-al doilea capitol, Bolile autoimune, descrie cateva ipostaze ale acestor nu mai putin dramatice suferinte (polimiozita, ciroza biliara primitiva, poliartrita reumatoida si dermatomiozita), care au fost ameliorate intr-o proportie insemnata de catre autorul lucrarii cu mijloacele oferite de natura.

Al treilea capitol, Alte afectiuni, ilustreaza in principal modalitatile concrete prin care pacientii, folosind arsenalul diversificat al terapiei naturiste, au reusit sa-si imbunatateasca substantial starea sanatatii in cazul unor boli grave, cum sunt: infarctul de miocard, diabetul zaharat de tip doi, hiperplazia benigna de prostata, hepatita virala de tip B.

De unde poti sa cumperi cartea Terapie naturista, Cazuistica:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?