Carti agricole: » Retetele Dukan Planul Protal in 350 de retete

Retetele Dukan Planul Protal in 350 de retete.

Alte carti din categoria: Culinar

Autor: Pierre Dukan

Editura: Paralela 45

Numar de pagini: 288

Retetele Dukan Planul Protal in 350 de retete Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

retetele-dukan-planul-protal-in-350-de-reteteInca de la aparitia bestsellerului Nu stiu sa slabesc, toti cititorii doctorului Pierre Dukan asteptau publicarea acestor retete. Iata-le in cele din urma, simplu de preparat, savuroase si usoare: pisica-de-mare a la creole, cocos cu lamaie verde in crusta de sare, dorada cu ceapa, salata de creveti, vinete provensale, castraveti cu branza, biscuiti de Savoia… Retete foarte variate, care dovedesc ca regimul poate rima cu placerea: aceea de a gusta, dar si aceea de a gati.

De mai bine de treizeci de ani, Dr. Pierre Dukan este specialist in comportament alimentar si reeducare nutritionala. In tot acest timp, el a pus bazele unei metode care ii poarta numele: Dieta Dukan.

Aceasta metoda a fost construita etapa cu etapa, de-a lungul mai multor lucrari, dintre care Nu stiu sa slabesc, bestseller incontestabil, reprezinta formula definitiva. Pierre Dukan apare adesea la radio, la televiziune si in presa scrisa, cand se vorbeste despre regimurile de slabit (Femme actuelle, Top sante, Match…)

De unde poti sa cumperi cartea Retetele Dukan Planul Protal in 350 de retete:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?