Carti agricole: » Retete naturale pentru femei

Retete naturale pentru femei.

Alte carti din categoria: Sanatate

Autor: Susan Berg

Editura: Alfa All

Numar de pagini: 528

Retete naturale pentru femei Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

retete-naturale-pentru-femeiAcest compendiu ofera o larga varietate de tratamente naturale, simple si fara riscuri ca optiune pentru terapiile traditionale, incluzand plante medicinale, aromaterapie, exercitii fizice, modificari ale dietei si ale stilului de viata.

Primul capitol ofera remedii simple si eficiente pentru aproximativ 30 de simptome frecvente, care pot aparea zilnic, aranjate in ordine alfabetica de la durere la infestatiile fungice, de la tulburarile din sarcina la depresie.

Apoi sunt tratate boli cronice si grave, urmate de tulburarile hormonale si reproductive. Nu sunt neglijate nici problemele emotionale, cu sfaturi oferite femeilor care sunt mame singure, care au trecut printr-un divort, care calatoresc frecvent etc.

* Retete pentru depresii (cu sunatoare) si pentru infectii ale tractului urinar (papadia).
* Exercitii de stretching pentru durerile de spate si febra musculara.
* Yoga pentru infectii ale sinusurilor si retentia de lichide.
* Suplimente de magneziu pentru migrene si vitamina B pentru oboseala cronica.
* Aromaterapia cu uleiuri esentiale de rozmarin pentru crampe menstruale si ulei de lamaie pentru greturile de dimineata si multe altele.

De asemenea, veti gasi aici recomandari dietetice pentru a controla glicemia, pentru a scadea colesterolul, pentru a preveni cancerul la san si pentru alte probleme grave; exercitii pentru a controla tensiunea arteriala ridicata, pentru a pierde in greutate etc.

De unde poti sa cumperi cartea Retete naturale pentru femei:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?