Carti agricole: » Produse lactate Tehnologii si retete de obtinere

Produse lactate Tehnologii si retete de obtinere.

Alte carti din categoria: Sanatate, Vaci

Autor: Elisabeth Mayer-Reithofer

Editura: M.A.S.T.

Numar de pagini: 112

Produse lactate Tehnologii si retete de obtinere Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

produse-lactate-tehnologii-si-retete-de-obtinereÎn cartea „Produse lactate – tehnologii si retete de obtinere“ gasiti informatii de baza pentru prelucrarea laptelui si multe exemple practice cu indicatii pas cu pas, retete clasice si de specialitati.

Produsele din lapte sunt de importanta maxima în alimentatia noastra zilnica. Nu trebuie mereu cumparate de la magazin pentru ca ele pot fi preparate de noi însine. Multi comercianti directi ofera o gama de produse lactate fabricate de ei. Daca, însa, ne asiguram o sursa de lapte (cumparat sau de la propriile animale) putem usor concura cu oricare dintre acestia.

Fabricarea fiecarui produs este explicata eficient si pe întelesul tuturor – încercati si dumneavoastra – chiar si cu putin ajutor veti avea un succes extraordinar!

Cuprins:

Informatii de baza pentru prelucrarea laptelui
Multe exemple practice cu indicatii pas cu pas
Retete clasice si de specialitati
Analiza erorilor frecvente pentru evitarea greselilor în cadrul productiei.
Cuvânt înainte
1. Introducere si istorie
2. Introducere: calitatea laptelui
3. Microorganisme în fabricarea laptelui
4. Procedee de tratare a laptelui
5. Laptele în alimentatie
6. Conditii de igiena si spatiu
7. Suplimente în fabricarea laptelui
8. Ustensile si unelte mici, utile
9. Productia
10. Retete
11. Testarea calitatii cu simturile
12. Mentinerea frumusetii cu ajutorul produselor lactate
Bibliografie
Precizari în rezumat

De unde poti sa cumperi cartea Produse lactate Tehnologii si retete de obtinere:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?