Carti agricole: » Mica biblie a nutritiei

Mica biblie a nutritiei.

Alte carti din categoria: Sanatate

Autor: Earl Mindell

Editura: Trei Lifestyle Publishing

Numar de pagini: 248

Mica biblie a nutritiei Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

mica-biblie-a-nutritieiAdevarul gol-golut despre dietele la moda, glucidele, lipidele si proteinele „bune” si despre cum sa scapam de pericolele obezitatii si diabetului. Am scris aceasta carte cu scopul de a va ajuta sa constientizati în mai mare masura felul în care interactionati cu hrana si cum sa folositi acest aspect în beneficiul sanatatii voastre, precum si pentru a va mari gradul de satisfactie alimentara. Depinde de voi sa va folositi bunul simt si capacitatea de discernamânt inerenta pentru a face alegerile cele mai bune.

Vreau sa folositi hrana pentru voi, nu împotriva voastra. Scopul nu e sa fiti slabi ca un fotomodel sau sa alergati la maraton, ci sa obtineti un echilibru si o constientizare mai mare a propriului corp. Pe masura ce va construiti propria relatie echilibrata cu hrana, veti fi uimiti de efectele benefice pe care acest lucru îl va avea asupra celorlalte aspecte ale vietii voastre.

Sunteti confuzi în privinta alimentatiei?

Renumitul nutritionist si autor al volumului Noua biblie a vitaminelor ofera o explicatie completa, aprofundata a felului în care putem mânca si ramâne sanatosi fara sa urmam vreodata o cura de slabire.

Asa cum afirma doctorul Mindell: „Daca dietele ar functiona, excesul de greutate nu ar fi problema de sanatate numarul unu în tara noastra”.

Mica biblie a nutritiei va spune cum puteti colabora cu organismul vostru miraculos pentru a va pastra sanatatea si un nivel optim al energiei printr-o alimentatie echilibrata.

Dr. Mindell analizeaza (si în unele cazuri demonteaza) argumentele „stiintifice” care stau la baza curelor de slabire populare într-o carte bogata în informatii de ultima ora despre nutritie si exercitii fizice, precum si în sfaturi care va vor ajuta nu doar sa slabiti, ci sa si ajungeti la o sanatate generala buna.

Mica biblie a nutritiei arata cum anumite modificari simple în stilul de viata va pot ajuta sa va mariti nivelurile energetice si sa scapati de kilogramele în plus.

Earl Mindell este autorul unui mare numar de titluri care s-au bucurat de succes international, inclusiv Noua biblie a vitaminelor, care s-a vândut în 10 milioane de exemplare si s-a tradus în 33 de limbi. Este farmacist autorizat, maestru erborist si profesor de nutritie la Pacific Western University din Los Angeles. Sustine seminarii de nutritie în întreaga lume. Locuieste în Beverly Hills, California. Aceasta carte a ajuns la a treizecea editie.

De unde poti sa cumperi cartea Mica biblie a nutritiei:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?