Carti agricole: » Incursiune in medicina naturista

Incursiune in medicina naturista.In amintirea lui Valeriu Popa

Alte carti din categoria: Sanatate

Autor: Speranta Anton

Editura: Polirom

Numar de pagini: 594

Incursiune in medicina naturista Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

incursiune-in-medicina-naturista-in-amintirea-lui-valeriu-popaUna dintre cele mai vindute carti de medicina naturista din Romania.

Dupa trecerea multor ani de incercari si experiente, nu s-au gasit de catre medici si farmacisti metode de vindecare care sa nu fie nocive, asa cum sint medicamentele sintetice, chimioterapia, fizioterapiile pe baza de curenti. Acestea aduc ameliorari, dar nu vindecari, atit timp cit nu se elimina cauza bolii, de aceea trebuie sa renuntam la comoditatea oferita de medicamentele sintetice in favoarea celor naturale. Avantajele pe care ti le ofera natura sint evidente. Se elimina toxinele ce cauzeaza boala si nu mai sint afectate si alte organe. Inca din Antichitate, inteleptii duceau o viata in armonie cu natura. De indemnul lor de a trai sanatos trebuie sa tinem seama, folosind cit mai multe alimente netrecute prin foc, indepartind carnea din alimentatie, evitind mesele supraabundente.

Cuprins:
- Compendiu naturist
- Recomandari pentru cei grav bolnavi
- Regimuri recomandate de Valeriu Popa
- Program zilnic recomandat de Valeriu Popa pentru cei grav bolnavi (cancer)
- Exercitii pentru redresare
- Reguli generale de sanatate

„Trebuie sa avem incredere in capacitatea propriului organism de a se reface conform matricei genetice initiale, care este cea de sanatate. Nimic nu este imposibil cind ai credinta si rabdare. Si eu am trecut, pentru o perioada de timp, prin aceasta disperare, dar Dumnezeu imi indruma pasii si nu ma dau batuta. Am inteles ca boala este rezultatul unor greseli facute cu voie sau fara voie si al unor lectii de viata.” ~ Speranta Anton

De unde poti sa cumperi cartea Incursiune in medicina naturista:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?