Carti agricole: » Gradina bucatarului rafinat

Gradina bucatarului rafinat.Ghid de cultivare organica a plantelor

Alte carti din categoria: Gradinarit

Autor: Virginia Harss

Editura: Litera

Numar de pagini: 144

Gradina bucatarului rafinat Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

gradina-bucatarului-rafinat O lume de arome în gradina de lânga casa!

Cultivati ingrediente de tip gourmet în gradina proprie, într-o sera sau chiar pe pervazul ferestrei si va veti bucura de alimente organice, mai hranitoare si mai proaspete decât cele pe care le gasiti în magazine.

Gradina bucatarului rafinat, o carte despre gradinaritul de tip organic, se adreseaza tuturor celor preocupati de calitatea alimentatiei.

Ea ofera indicatii clare despre modul în care se pot cultiva plantele aromatice, legumele si florile comestibile.

În acelasi timp, este si un ghid practic de gradinarit, în care veti gasi informatii utile, de la plantarea în ghivece, taierile si operatiile de întretinere necesare plantelor voastre, pâna la recoltarea, pastrarea si folosirea lor la gatit.

Cultivati singuri ingredientele necesare în bucatarie si veti fi 100% siguri ca în hrana voastra nu-si fac loc substante chimice nedorite. Mai mult, fiti convinsi ca ajutati astfel la conservarea mediului înconjurator!

Mici trucuri practice si cataloage de plante, legume si fructe, ticsite cu informatii care de care mai utile, va ajuta sa cultivati, în tot cursul anului, ingrediente proaspete si naturale – nu veti mai vrea altceva!

De unde poti sa cumperi cartea Gradina bucatarului rafinat:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?