Carti agricole: » Germenii mancarea miraculoasa

Germenii mancarea miraculoasa.

Alte carti din categoria: Sanatate

Autor: Steve Meyerowitz

Editura: Benefica

Numar de pagini: 404

Germenii mancarea miraculoasa Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

germenii-mancarea-miraculoasaGhidul complet pentru germinarea semintelor. Importanta nu este mâncarea din viata ta, ci viata din mâncarea ta. (Steve Meyerowitz).

Germenii – considerati hrana secolului XXI – sunt usor de produs în orice anotimp si în orice conditii, reprezentând importante surse de nutrienti pentru orice persoana care vrea sa aiba o viata lunga si sanatoasa. Germenii au o cantitate de elemente nutritive, vitamine, enzime si minerale esentiale mult mai mare decât planta matura. Semintele germinate sunt, de fapt, o hrana usor asimilabila, ce necesita un consum minim de energie din partea organismului nostru.

Va propunem un nou concept de alimentatie, materializat într-un ghid complet de germinare a semintelor. Vom afla:
• ce seminte sa alegem, cum sa le cultivam sau de ce echipamente avem nevoie
• ce efecte va avea consumul acestora asupra organismului nostru
• ce combinatii de germeni sa consumam pentru: întarirea sistemului imunitar, detoxifiere sau vindecarea si ameliorarea diferitelor tipuri de afectiuni (cancer, boli de inima, dermatologice, anemii etc.)

Germenii pot ajuta organismul supus zilnic unui asalt al toxinelor, cu un sistem imunitar slabit. Daca includem germeni în dieta noastra zilnica, vom da organismului nostru energia si hrana necesara pentru a se detoxifia, a se întari si pentru a se vindeca.
Niciodata nu e prea târziu sa alegi o viata sanatoasa!

Steve Meyerowitz si-a început calatoria catre o sanatate mai buna în anul 1975, tocmai pentru a se vindeca el însusi de alergiile severe si astmul care îl afectasera întreaga viata. Dupa doua luni în care a tinut o dieta vegetariana, cu hrana vie, simptomele au disparut. Dupa aproape 20 de ani de dezamagire provocata de medicina conventionala, Steve si-a redobândit sanatatea prin propriul program de purificare, îmbunatatire a stilului de viata, exercitii fizice, post, sucuri si hrana vie.

În 1977, a fost desemnat „Sproutman“ (specialistul în germinare) de catre revista Vegetarian Times Magazine într-un articol în care s-a vorbit despre ideile sale inovatoare legate de germinare si despre retetele lui.

In prezent, este unul dintre partizanii de frunte ai germinarii, sucurilor naturale, postului alimentar, al gradinaritului de interior, hranei neprelucrate si al folosirii apei pure, propunându-ne în lucrarea de fata un nou concept de alimentatie.

De unde poti sa cumperi cartea Germenii mancarea miraculoasa:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?