Carti agricole: » Fructe, legume si flori

Fructe, legume si flori.

Alte carti din categoria: Ciuperci, Culinar, Gradinarit, Vita de vie

Autor: D. Beceanu, A, Chira, I. Pasca

Editura: M.A.S.T.

Numar de pagini: 397

Fructe, legume si flori Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

fructe-legume-si-floriIn aceasta carte veti descoperi cele mai bune metode de recoltare si pastrare in stare proaspata a produselor horticole (inclusiv flori) precum si tehnologiile verificate de conservare a legumelor si fructelor in regim industrial cat si in regim casnic.

1. Pastrarea in stare proaspata a produselor horticole…9
2. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a capsunelor si a fructelor de arbusti fructiferi..26
3. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a fructelor drupacee (samburoase)…33
4. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a fructelor pomacee (semintoase)…44
5. Tehnologia de valorificare a nucilor…57
6. Tehnologia de valorificare in stare proaspata a strugurilor de masa…64
7. Tehnologia de valorificare in stare proaspata a legumelor solanacee (tomate, ardei, vinete)de la care se consuma fructele
8. Tehnologia de valorificare in stare proaspata a legumilor curcubitacae (castraveti, pepeni, dovlecei)…84
9. Tehnologia valorificarii in stare proaspaat a legumelor de pastai (fasole, mazare, bame)…96
10. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a legumelro de frunze si a unor specii mai putin raspandite (salata, spanac, andive)…103
11. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a legumelor bulboase (ceapa, usturoi, praz)…118
12. Tehnologia valorificarii legumelor radacinoase (ridichi, morcovi, telina) in stare proaspata…137
13. Tehnologia de valorificare a tuberculilor de cartof…150
14. Tehnologia de valorificare in stare proaspata a legumelor din grupa verzei…165
15. Tehnologia de valorificare in stare proaspata a ciupercilor comestibile cultivate…177
16. Tehnologia de valorificare a florilor…181
17. Valorificarea produselor horticole subtropicale si tropicale (banana, citrice)…240
18. Tehnologia de valorificare a semintelor si materialului saditor horticole…246
19. Aspecte generale privind valorificarea prin prelucrare industriala a produselor horticole…264
20. Tehnologia produselor semiindustrializate din fructe…281
21. Tehnologia produselor semiindustrializate din legume…290
22. Tehnologii de deshidratare la produsele horticole…308
23. Tehnologii de concentrare…326
24. Tehnologia produselor pasteurizate si termosterilizate (apertizate)…345
25. Tehnologia conservarii produselor horticole prin congelare…374
26. Tehnologia bauturilor distilate din fructe…383
27. Valorificarea produselor horticole din “gama a IV-a”…392

De unde poti sa cumperi cartea Fructe, legume si flori:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?