Carti agricole: » Expert in vase cu flori

Expert in vase cu flori.

Alte carti din categoria: Gradinarit, Plante

Autor: David Hessayon

Editura: Alfa All

Numar de pagini: 128

Expert in vase cu flori Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

expert-in-vase-cu-floriExpert in vase cu flori raspunde la numeroase intrebari privind cultivarea plantelor in vase de flori.

Destainuie secretele cultivarii cu succes a plantelor in diferite tipuri de vase.prezinta atat tipuri de recipiente pentru flori, de la cauciucuri vechi pana la urne de piatra, cat si plante si aranjamente florale dintre cele mai variate.

Despre autor: horticultor, cercetator, lector, artist si jurnalist, dr. David Hessayon a initiat in 1959 o ampla miscare de inovatie in cadrul publicatiilor specializate in gradinarit, cu o prima carte din seria Expert. Urmatoarele carti din aceasta serie au un impact extraordinar asupra gradinaritului din ultimii 50 ani. Din colectia Expert s-au vandut peste 47 milioane de exemplare in toata lumea iar autorul a primit multe premii, un “Oscar” la Premiile Cartii Britanice si este detinator al unui record Guinness ca cel mai bine vandut scriitor in viata din anii 90.

Cuprinde:
~sfaturi pentru decorarea ferestrelor, dar si pentru amenajarea gradinilor.
~idei pentru aranjarea vaselor cu flori in spatiul disponibil.
~pe langa informatiile referitoare la recipiente, exista si informatii detaliate despre modul de plantare si intretinere a plantelor, tipuri si categorii de plante, prevenirea si combaterea bolilor si daunatorilor.

De unde poti sa cumperi cartea Expert in vase cu flori:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?