Carti agricole: » Expert in cultivarea plantelor de interior

Expert in cultivarea plantelor de interior.vol 1

Alte carti din categoria: Plante de interior

Autor: David Hessayon

Editura: Alfa All

Numar de pagini: 256

Expert in cultivarea plantelor de interior Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

expert-in-cultivarea-plantelor-de-interior-1Cea mai vanduta carte din lume despre cultivarea plantelor de interior!

Daca moda anumitor plante se schimba de la an la an, fascinatia principala de a cultiva plante in casa ne va ramane, fara indoiala si chiar va continua sa creasca.

Desi farmecul plantelor de casa este universal, milioane sunt lasate sa moara inutil in fiecare an. Trebuie sa admiteti faptul ca in camera de zi sau in holul dumneavoastra ele nu se simt ca acasa cele mai multe plante vor fi mai fericite in aerul umed al unei alte incaperi bine luminate. Aceasta inseamna ca nu le puteti neglija, fiecare planta are nevoie de o anumita ingrijire si fiecare varietate are cerintele sale particulare.

Scopul acestor carti este sa va arate secretele succesului si dificultatile deosebite pe care, probabil, ca le veti intalni.

Nu va faceti probleme daca nu sunteti specialist. Oricine citeste aceasta carte poate cultiva varietatile cele mai populare si sa le faca sa arate cat mai atractiv! Daca toate plantele mor imediat ce le aduceti in casa, inseamna ca pe undeva faceti o mare greseala, iar raspunsul il veti gasi in aceasta carte.

Daca plantele arata bolnavicioase este o problema de alegere gresita, intretinere incorecta sau lipsa de cunostinte privind aranjarea plantelor in casa.. Inca o data, raspunsul il veti gasi in aceste carte. Nu este greu sa realizati aranjamente impresionante, inmultirea plantelor este surprinzator de simpla si aici aveti toate solutiile!

Cuprins:

Cap. I: Plantele de interior
Cap.II: Aranjarea plantelor de interior
Cap. III: Clasificarea plantelor de interior
Cap. 4: Plantele de interior de la A la Z Cap.
5: Ingrijirea plantelor
Cap. 6: Inmultirea plantelor
Cap.7: Bolile plantelor
Cap.8: Dictionarul cultivatorilor de plante de interior
Cap. 9: Index de plante

De unde poti sa cumperi cartea Expert in cultivarea plantelor de interior:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?