Carti agricole: » Dieta cu vin

Dieta cu vin.Un ghid complet pentru nutritie si stil de viata

Alte carti din categoria: Sanatate, Vita de vie

Autor: Roger Corder

Editura: Curtea Veche

Numar de pagini: 352

Dieta cu vin Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

dieta-vin-ghid-complet-pentru-nutritie-si-stil-de-viataConsumatorii de vin sunt, în general, mai sanatosi si au parte de o viata mai lunga. Aceasta afirmatie nu exprima doar o dorinta — spune autorul, care si-a petrecut multi ani studiind beneficiile pe care le prezinta vinul pentru sanatate. Cercetarile sale releva faptul ca cei care consuma vin rosu sufera mai rar de boli de inima sau de diabet, precum si de dementa la batrânete.

In Dieta cu vin, autorul examineaza importanta vinului, a dietei si a stilului de viata în atingerea unui grad maxim de bunastare, sustinând consumul zilnic de vin rosu ca parte a unui stil de viata sanatos. Celor care nu doresc sa bea vin rosu, autorul le recomanda alimente si bauturi alternative care pot aduce beneficii asemanatoare.

Roger Corder este profesor de terapie experimentala la William Harvey Research Institute, Londra. Timp de 25 de ani, el a desfasurat cercetari în domeniul functiilor cardiovasculare si al legaturilor dintre diabet si bolile de inima, cu scopul de a descoperi tratamente noi pentru aceste probleme de sanatate care se propaga într-o masura din ce în ce mai mare. Pro­fesorul Corder a publicat numeroase articole si a tinut conferinte pe tema descoperirilor sale, care confirma legatura dintre consumul ponderat de vin si sanatate.

Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual.

Caile medicinei clasice se îmbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.

De unde poti sa cumperi cartea Dieta cu vin:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?