Carti agricole: » Ciupercile si drojdiile in alimentatie. Tratarea unor boli cu ajutorul lor

Ciupercile si drojdiile in alimentatie. Tratarea unor boli cu ajutorul lor.

Alte carti din categoria: Sanatate

Autor: Georgeta Vasilache

Editura: ARC

Numar de pagini: 300

Ciupercile si drojdiile in alimentatie. Tratarea unor boli cu ajutorul lor Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

ciupercile-si-drojdiile-in-alimentatieConceput si realizat de un doctor în stiinte medicale, specialist în medicina interna si cea a familiei, volumul prezinta principalele ciuperci comestibile si otravitoare (peste 100 de specii), textul fiind însotit de planse color.

Multe dintre aceste daruri ale naturii au înalte proprietati curative, dar sînt putin cunoscute de populatie.

De asemenea, cartea descrie componenta lor chimica, efectele curative, reactiile nedorite, intoxicatiile posibile atît la adulti, cît si la copii.

Volumul de fata este printre putinele lucrari care analizeaza efectul ciupercilor asupra sanatatii omului, proprietatile cancerigene ale unora sau anticancerigene ale altora, precum si tratarea alergiilor si SIDA prin intermediul lor.

O atentie deosebita se acorda drojdiilor alimentare: drojdiile de panificatie, de vin si de bere, care nu sînt altceva decît ciuperci unicelulare.

Drojdiile se folosesc la tratarea cancerului, hepatitei, proceselor supurative în plamîni, diabetului zaharat, anemiei, gastritei, enterocolitei, amenoreei, dermatitei etc.

Pe lînga datele de ordin general, lucrarea include si un sir de sfaturi practice privind prepararea

De unde poti sa cumperi cartea Ciupercile si drojdiile in alimentatie. Tratarea unor boli cu ajutorul lor:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?