Carti agricole: » Cele mai folosite 17 plante pentru vindecare

Cele mai folosite 17 plante pentru vindecare.

Alte carti din categoria: Plante medicinale, Sanatate

Autor: Eugen Giurgiu

Editura: Meteor Press

Numar de pagini: 256

Cele mai folosite 17 plante pentru vindecare Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

cele-mai-folosite-17-plante-pentru-vindecareIn ultima perioada, plantele sunt din ce in ce mai des folosite, cu un real succes, in tratarea diferitelor afectiuni. Tot mai multe studii stiintifice valoroase si aprofundate atesta influenta benefica a unor plante intrebuintate de sute de ani.

In aceasta carte se ofera o scurta  prezentare a celor mai cunoscute si des folosite astfel de plante, pe care le putem gasi si in spatiul romanesc. Cei interesati vor afla aici informatii de baza despre respectiva planta, modul in care poate fi preparata in functie de fitoterapia recomandata, precum si principalele afectiuni la vindecarea carora poate contribui.

Cu ajutorul indexului de afectiuni si sindroame se pot cauta cele mai potrivite plante pentru prevenirea sau tratarea unor boli, dar si pentru intretinerea sanatatii

Doctor in biochimie, fost cadru universitar, inventatorul unor medicamente noi, Eugen Giurgiu este astazi unul dintre cei mai cunoscuti cercetatori in domeniul plantelor medicinale, din tara si din strainatate. Tratamentele sale au vindecat sau ameliorat afectiunile a mii de pacienti.

De unde poti sa cumperi cartea Cele mai folosite 17 plante pentru vindecare:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?