Carti agricole: » Ce bem

Ce bem.

Alte carti din categoria: Culinar

Autor: Virginia Moore

Editura: Trei Lifestyle Publishing

Numar de pagini: 360

Ce bem Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

ce-bemTotul despre bauturile alcoolice si nealcoolice

În ultimele decenii, cei mai multi dintre noi au devenit pretentiosi în privinta mâncarii, fara sa acorde însa aceeasi atentie si bauturilor pe care le consuma. În aceasta carte inspirata, Victoria Moore încearca sa redreseze balanta, învatându-te cum sa servesti bauturile în functie de anotimp si de orice moment al zilei.

Ea îti arata cum sa faci cea mai buna cafea si cel mai bun suc natural; cum sa alegi un vin potrivit cu mâncarea si cum sa faci un cocktail pentru orice ocazie – fie ca-l servesti când faci un gratar în curte, fie alaturi de un aperitiv într-o zi mai racoroasa sau, pur si simplu, pe seara.

Printre altele, Victoria Moore readuce în atentia consumatorilor bauturile carora li s-a pus, pe nedrept, o eticheta proasta, precum sherry, Campari si sake, si ofera detalii istorice fascinante despre diverse bauturi spirtoase, dar si sfaturi nepretuite cu privire la bauturile pe care ar trebui sa le avem în bufet.

Cartea Ce bem? este un ghid exceptional care se bucura de autoritate, meritând pe deplin sa fie citit de la cap la coada sau, cel putin, rasfoit. E o carte informativa, agreabila si, mai presus de toate, o sursa care indica servirea bauturii potrivite la momentul potrivit.

„Orice gurmand ar trebui sa tina seama de aceasta carte practica si unica ce descrie arta de a savura o bautura. Concisa, Victoria Moore asaza fiecare bautura într-un context viu, încurajându-ne sa ne bucuram pe deplin de ea.”

Rose Prince, autoare a cartii The New English Kitchen

Victoria Moore scrie despre bauturi înca din 1998, când a început sa elaboreze editoriale pe aceasta tema pentru revista News Statesman.

În prezent, scrie articole despre vinuri pentru Guardian si publica saptamânal un editorial în editia de sâmbata a revistei Magazine. De asemenea, publica si foiletoane în Daily Mail. Locuieste în Londra.

De unde poti sa cumperi cartea Ce bem:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?