Carti agricole: » Cartea sucurilor si a nectarelor

Cartea sucurilor si a nectarelor.

Alte carti din categoria: Culinar, Sanatate

Autor: Natalie Savona

Editura: Alfa All

Numar de pagini: 192

Cartea sucurilor si a nectarelor Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

cartea-sucurilor-si-nectarelorCartea sucurilor si a nectarelor se bazeaza pe doua principii esentiale: mai intii ca extragerea sucurilor este simpla, daca ne facem un obicei din aceasta, iar in al doilea rind ca prepararea zilnica a sucurilor constituie o modalitate delicioasa de a fi si de a va mentine sanatos.

Capitolul introductiv ofera toate informatiile necesare pentru a va initia in obtinerea sucurilor, de la modul de alegere a celor mai bune ingrediente, pina la alegerea echipamentului cu care veti obtine rezultate optime.

Esenta cartii o reprezinta cele 365 de amestecuri de sucuri si nectare special selectate, organizate in functie de ingredientul principal i aveti posibilitatea de a alege amestecuri in functie de papilele gustative proprii sau, pur si simplu in functie de ceea ce exista in frigider.

Pentru fiecare suc si nectar este prezentat un profil nutritiv estimativ, ca si o notare prin stelute, in functie de calitatile sale ca accelerator energetic si imunitar detoxifiant si supliment digestiv, precum si ca tonic pentru piele.

La sfirsitul cartii se afla o diagrama nutritionala informativa si o diagrama a indispozitiilor, care contin referinte incrucisate pentru toate cele 365 de amestecuri i puteti sa selectati retete si dupa anumite criterii legate de starea sanatatii.

Pe scurt, aceasta constituie un ghid practic si cuprinzator pentru toti cei care doresc sa se simta bine in fiecare zi a anului. Dupa ce a absolvit Universitatea din Cambridge, Natalie Savona s-a pregatit ca nutritionist la renumitul Institut pentru Nutritie Optima (Institute for Optimum Nutrition) din Londra.

In activitatea sa din cadrul clinicii, ajuta persoanele cu diverse boli, de la oboseala cronica la depresie si tulburari digestive. Pe linga activitatea sa de practician, Natalie tine cursuri atit la International Dermal Institute, cit si la Institute for Optimum Nutrition.

Membru al grupului de experti al revistei Healthy si autor de articole periodice la Cosmopolitan, a prezentat propriul serial de televiziune pe canalul Discovery Health. Printre publicatiile anterioare ale lui Natalie se numara The Kitchen Shrink (DBP, 2003).

De unde poti sa cumperi cartea Cartea sucurilor si a nectarelor:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?