Carti agricole: » Carnati, salamuri si leber

Carnati, salamuri si leber.

Alte carti din categoria: Culinar

Autor: Franz Doppler, Roman Eibensteiner

Editura: M.A.S.T.

Numar de pagini: 142

Carnati, salamuri si leber Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

carnati-salamuri-leberMetode profesioniste de producere a carnatilor, salamurilor si leberului. Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala.

Notiuni de baza pentru producere de carnati si salamuri
Prelungirea duratei de viata a mezelurilor
Bruhwurst (carnati opariti)
Retete de Bratwusti opariti
Retete de Fleischwurst oparit sau prajit
Dauerwurst si Rohwurst
Retete de Rohwurst
Blutwursti si Rotwurst
Retete de Blutwurst si Rotwurst
Pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
Retete de pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
Sulzwurst (toba si piftie)
Reteta de Sulzwurst
Pastete, pate si rulada
Retete de Pastete
Calculul costurilor

De unde poti sa cumperi cartea Carnati, salamuri si leber:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?