Carti agricole: » Adaposturi si locuinte din baloti de paie

Adaposturi si locuinte din baloti de paie.

Alte carti din categoria: Constructii

Autor: Barbara Jones

Editura: M.A.S.T.

Numar de pagini: 127

Adaposturi si locuinte din baloti de paie Voturi: 1 | Scor: 5.00/5

adaposturi-si-locuinte-din-baloti-de-paieAceasta carte se adreseaza constructiilor in regie proprie, dar si celor ce lucreaza in industria constructiilor. Constructiile din balori de paie sunt accesibile multor oameni care in mod obisnuit sunt exclusi din procesul de executie si ofera o ocazie imensa de destindere creativa facand posibila realizarea unui proiect cu forme si spatiul pe care vi le doriti cu adevarat.

Adaposturi si locuinte din baloti de paie explica, intr-un stil practic si direct, principiile construirii cu baloti din paie intr-un climat ca cel din Marea Britanie. Cartea se refera la principiile de proiectare, diferitele tipuri de fundatii: cum se ridica zidurile, cum se stabilizeaza si cum se protejeaza impotriva vremii si cum pot constructiile din baloti de paie sa respecte cerintele Reglementarilor in constructii.

Aceasta editie complet revizuita si completa cuprinde sectiuni noi referitoare la tencuielile naturale si o analiza detaliata a felului in care se comporta paiele in conditii de umiditate.

De unde poti sa cumperi cartea Adaposturi si locuinte din baloti de paie:

REVIZII Care este parerea ta despre aceasta carte?