agromonitor: Carrefour mizează pe produsele marcă proprie

Carrefour mizează pe produsele marcă proprie

| Comerţ, Procesare | de

Etichete: , , , ,

Carrefour România a prezentat vineri strategia privind Produsele Marcă Proprie, precum şi detalii referitoare la procesul de selecţionare a furnizorilor pentru crearea unor produse de calitate.

marca-proprie-carrefour „Strategia Carrefour pentru 2013 are ca axă principală dezvoltarea parteneriatelor cu comercianţii şi producătorii locali. Suntem în permanentă căutare de noi căi prin care putem ajuta economia locală, satisfăcând, totodată, nevoile şi preferinţele clienţilor noştri”, a declarat François Melchior De Polignac, director general al Carrefour România.

Potrivit Carrefour, peste 90% dintre Produsele Marcă Proprie sunt mai ieftine cu cel puţin 20% decât produsele mărcilor foarte cunoscute, dar cu o calitate similară. Acestea sunt fabricate în România şi testate de clienţi.

„Paleta actuală de produse a fost selecţionată cu ajutorul a peste 2.500 de clienţi Carrefour care au analizat comparativ produsele Marcă Proprie Carrefour cu cele ale brandurilor naţionale şi internaţionale. Echipa calitate, cea care organizează Panel Test-ul, notează comentariile participanţilor la finalul fiecărei sesiuni, analizează chestionarele completate pentru a hotărî modificările care trebuie aduse reţetelor produselor, acolo unde este cazul, astfel încât acestea să corespundă nevoilor clienţilor din punct de vedere al calităţii, gustului, aspectului”, au comunicat reprezentanţii Carrefour.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor