agromonitor: București: Au început tratamentele fitosanitare pe spațiile verzi din sectorul 6

București: Au început tratamentele fitosanitare pe spațiile verzi din sectorul 6

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , ,

Centrul de Protecție a Plantelor din cadrul Primăriei sectorului 6 din Capitală a început, luni, tratamentele fitosanitare pentru combaterea dăunătorilor vegetali (acarieni, molii, viespi, omizi, mană, făinare și alte boli).

tratamente-fitosanitare

Tratamentele vor fi efectuate până pe 30 mai și vizează spațiile verzi, parcurile, aliniamentele stradale, unde se află arborii afectați de către acești dăunători.

În scopul prevenirii unor accidente nedorite Biroul de Control Sanitar Veterinar și Fitosanitar din cadrul Primăriei Sectorului 6 atenționează deținătorii de animale de companie și apicultorii să adopte măsurile adecvate.

Totodată, ținând cont de toxicitatea pesticidelor utilizate, se recomandă ca, în cazul de contact accidental cu aceste substanțe, să se solicite asistență medicală de specialitate.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor