agromonitor: Azi încep inscrierile la facultăţile din cadrul USAMV Cluj

Azi încep inscrierile la facultăţile din cadrul USAMV Cluj

| Actualitate, Învăţământ | de

Etichete: , , , ,

usamv-cluj

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca a început, luni 15 iulie, prima etapa de înscrieri pentru anul academic 2013-2014, la cele 5 facultati: Facultatea de Agricultura, Facultatea de Horticultura, Facultatea de Zootehnie si Biotehnologii, Facultatea de Medicina Veterinara si Facultatea de Stiinta si Tehnologia Alimentelor.

Universitatea pune la dispozitia viitorilor studenti 855 de locuri bugetate si 752 de locuri cu taxa pentru cele 24 de programe de studii acreditate. Admiterea la Facultatile: Agricultura, Horticultura, Zootehnie si Biotehnologii, Stiinta si Tehnologia Alimentelor, se face fara examen, dupa media obtinuta la examenul de bacalaureat.

La Facultatea de Medicina Veterinara, candidatii vor sustine un test grila, din domeniul biologie, cu o pondere de 15%, iar media de bacalaureat 85%. Datorita numarului mare de dosare de înscriere depuse, s-a hotarât prelungirea perioadei de înscriere pâna în data de 20 iulie.

Înscrierile se fac la sediul Universitatii, Calea Manastur, nr. 3-5, Cluj-Napoca, între orele 800-1600, în zilele de luni-sâmbata. Conform rezultatelor evaluarii în scopul clasificarii universitatilor si ierarhizarii programelor de studii, Universitatea noastra a fost clasificata în categoria universitatilor de cercetare avansata si cercetare, ocupând locul 5 la nivel national.

Domeniile de studii: Zootehnie, Biotehnologii, Ingineria produselor alimentare, Agronomie, Horticultura, Silvicultura, Inginerie forestiera si Medicina Veterinara, au fost clasificate în categoria A.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor