Au început înscrierile la USAMV Iași

| Actualitate, Învăţământ | de

Etichete: , , ,

usamv_iasi_2013

Înscrierile la licenta si master de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara încep luni, 15 iulie si se vor finaliza pe 25 iulie, programul fiind între orele 8.00 - 16.00.

Peste 850 de locuri, finantate de la bugetul de stat sau cu taxa, sunt scoase la concurs în cadrul a 13 specializari la Facultatile de Agricultura, Horticultura, Zootehnie si Medicina Veterinara.

Astfel, cei care se înscriu la Facultatea de Agricultura pot opta pentru: Agricultura, Montanologie, Inginerie economica în agricultura, Tehnologia prelucrarii produselor agricole sau Biologie; la Horticultura viitorii studenti se pot specializa în Horticultura, Peisagistica sau Ingineria mediului.

În cadrul Facultatii de Zootehnie, viitorii studentii pot opta pentru specializarile: Zootehnie, Piscicultura si acvacultura, Inginerie si management în alimentatia publica si agroturism, Controlul si expertiza produselor alimentare. La Facultatea de Medicina Veterinara studentii se pot înscrie la specializarea cu acelasi nume.

Admiterea se face fara probe de examen, pentru toate domeniile, criteriile de admitere, dupa notele de la Bacalaureat, sunt: 50 % nota la limba si literatura româna si 50 % nota la alta proba scrisa, la alegere. Taxa de înscriere este de 150 lei.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde