Astăzi se deschide a treia ediție a salonului Vintest

| Băuturi, Procesare | de

Actualizat: 18 noiembrie 2013

Etichete: , , , , ,

Joi se deschide cea de a treia ediție a Salonului Național de Vinuri – Vintest. Acesta are loc la București, între 6 și 9 iunie, la Sala Palatului.

vintest-2013-iunie Proiectul VINTEST 2013 a fost creionat în 2010 și trimis către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale în decembrie 2012. În prezent, acest proiect se desfășoară în parteneriat cu MADR și Autoritatea Națională pentru Turism.

A 3-a ediție VINTEST este dedicată vinurilor autohtone și turismului vitivinicol. Vizitatorii vor putea localiza pe hartă fiecare cramă participantă și vor avea ocazia să cunoască vinurile și oferta turistică a acestora. Degustările de vin se vor desfășura sub atenta îndrumare a somelierilor de la OSR 2011 și Wine Taste Sergiu Nedelea, a experților degustători de la ADAR și a reprezentanților fiecărui producător de vin.

Din program fac parte lansarea revistei Vinuri de top de către Rabbit Media, prezentarea Drumului Viilor de către revista tour.ist si Răzvan Adam, o conferință pe tema vinului susținută de Mihail Gălățanu. Ada Nămoloșanu va descrie în câteva cuvinte, din perspectiva organizatorului, Congresul OIV care a avut loc la București în urmă cu 45 de ani, iar Razvan Stoenescu de la vin2.ro va vorbi despre misiunea unui blogger de vin.

Vizitatorii pot câștiga din oră în oră o sticlă de vin, o cină pentru 2 persoane la Bistro Jezebelle în fiecare zi a salonului, iar marele premiu este o excursie pentru două persoane pe Drumul Viilor oferită de Wine Bar 1000 de Chipuri.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde