agromonitor: Anul acesta este sărac în fonduri europene

Anul acesta este sărac în fonduri europene

| Financiar, Fonduri europene | de

Etichete: , , , ,

Cezar Sava, reprezentantul Camerei Agricole Neamț, a explicat într-un interviu în ce constă sprijinul pe care această instituție îl poate oferi agricultorilor.

dosare-pndr-fonduri-europene-2014-2020

„Am discutat cu ei (fermierii – n.r.), i-am informat ce putem face noi pentru ei. Le-am spus că le asigurăm asistenţă juridică, consultanţă de specialitate, sprijin în întocmirea proiectelor europene, înclusiv sprijin financiar pe partea de cofinanţare a proiectelor pe care o asigurăm. Am fost foarte bine primiţi, dovadă că foarte mulţi fermieri au venit la sediul nostru”, a precizat reprezentantul Camerei Agricole.

Legat de fondurile europene destinate agriculturii, acesta a precizat că 2014 este un „an sărac” și că birocrația rămâne ce mai mare problemă a beneficiarilor.

„Anul acesta este foarte sărac în fonduri europene. Poate până în toamnă se va mai da drumul şi la finanţarea europeană pentru instalarea tinerilor fermieri. Ne dorim ca din toată documentaţia necesară, să dispară birocraţia. Ne omoară asta!”, a declarat Cezar Sava pentru Ziarul Ceahlăul.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor