agromonitor: ANIF Ialomița încasează taxe, dar nu poate presta servicii fermierilor

ANIF Ialomița încasează taxe, dar nu poate presta servicii fermierilor

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , , , , ,

Trei asociații agricole din comuna Bordușani, județul Ialomița, îi acuză pe cei de la filiala județeană a ANIF că le-au încasat un avans pentru servicii dar când a fost vorba să le presteze, nu au făcut nimic. „Să își dea demisia dacă nu sunt buni de nimic”, spun reprezentanții fermierilor.

inundatii-bordusani Potrivit ziarului ialomițean Independent, Asociația Crescătorilor de Animale Bordușani, Asociația Crescătorilor de Animale «Ciobănașul» din Cegani și SC Lider Sistem SRL din Bordușani au avut peste 100 de hectare de teren cultivat sub ape, datorită inundațiilor provocate de revărsarea Dunării.

Ei au cerut intervenția ANIF pentru desecare.

„Ne-au spus că se rezolvă. Luni se fac 4 săptămîni, iar apa a distrus tot… Nu au tras o lingură de apă. Dar banii ni i-au luat, 1000 de lei fiecare, avansul… Directorul, Ionuț Popescu, cînd l-am sunat să-l întreb de ce nu merge stația, fugea de mine. Iar Duțu, ăla pe care ni l-a trimis ca să dea drumu’ la stație, m-a pus pe mine să plătesc uleiul din transformatoare, dacă vreau să facă desecarea. Adică să plătesc eu din buzunare 80 de milioane în locul lor!”, le-a explicat jurnaliștilor de la Indepent vicepreședintele Crescătorilor de Animale din Bordușani, Ionuț Bîlbîie.

În replică, Ionuț Popescu, directorul ANIF Ialomișa, spune că „am descoperit că uleiul din transformatoare a fost sustras… Bănuiala noastră este că el a fost sustras pentru a fi folosit pentru tractoarele din zonă. În aceste condiții, ne-a fost imposibil să onorăm solicitarea”.

Lucrările care ar fi putut salva 100 de hectare de culturi și peste 200 de hectare de islaz s-au împotmolit, astfel, în 8000 de lei, contravaloarea uleiului furat din instalațiile ANIF.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor