agromonitor: Agricultorii din Republica Moldova, sprijiniţi cu fonduri europene pentru creşterea competitivităţii

Agricultorii din Republica Moldova, sprijiniţi cu fonduri europene pentru creşterea competitivităţii

| Actualitate, Extern | de

Etichete: , , ,

republica-moldova-fonduri-europene-2013

Producătorii agricoli din Republica Moldova vor beneficia de suport în cadrul programului ENPARD, care prevede creșterea competitivității produselor pe piața Uniunii Europene.

Declarația a fost făcută de prim-ministrul moldovean, Iurie Leancă, în cadrul unei întrevederi cu membrii Asociației Producătorilor Agricoli și ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vasile Bumacov.

Premierul Republicii Moldova a menționat că în luna octombrie la Chișinău se va afla într-o vizită Comisarul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Dacian Cioloş. Tot în octombrie se va desfășura o conferință cu participarea miniștrilor agriculturii din țările membre ale Uniunii Europene, dar și a Parteneriatului Estic.

„Va fi un exercițiu util pentru noi toți. Acest eveniment ne va oferi posibilitatea să preluăm cele mai bune practici de dezvoltare a domeniului agricol de la colegii noștri”, a menționat Iurie Leancă.

Agricultorii moldoveni membri ai Asociației producătorilor agricoli s-au plâns de barierele care stau în calea dezvoltării sectorului precum și de lipsa specialiştilor.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor