Agricultorii din Republica Moldova, sprijiniţi cu fonduri europene pentru creşterea competitivităţii

| Actualitate, Extern | de

Etichete: , , ,

republica-moldova-fonduri-europene-2013

Producătorii agricoli din Republica Moldova vor beneficia de suport în cadrul programului ENPARD, care prevede creșterea competitivității produselor pe piața Uniunii Europene.

Declarația a fost făcută de prim-ministrul moldovean, Iurie Leancă, în cadrul unei întrevederi cu membrii Asociației Producătorilor Agricoli și ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vasile Bumacov.

Premierul Republicii Moldova a menționat că în luna octombrie la Chișinău se va afla într-o vizită Comisarul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Dacian Cioloş. Tot în octombrie se va desfășura o conferință cu participarea miniștrilor agriculturii din țările membre ale Uniunii Europene, dar și a Parteneriatului Estic.

„Va fi un exercițiu util pentru noi toți. Acest eveniment ne va oferi posibilitatea să preluăm cele mai bune practici de dezvoltare a domeniului agricol de la colegii noștri”, a menționat Iurie Leancă.

Agricultorii moldoveni membri ai Asociației producătorilor agricoli s-au plâns de barierele care stau în calea dezvoltării sectorului precum și de lipsa specialiştilor.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde