agromonitor: 85 ani de la construirea primei rafinării în Dobrogea

85 ani de la construirea primei rafinării în Dobrogea

| Energie | de

Etichete: , , ,

În 2013 se împlinesc 85 ani de la construirea primei rafinării în Dobrogea, rafinăria „Columbia” de la Cernavodă.

rafinarie-petrol-columbia Cu această ocazie, Departamentul de Chimie şi Inginerie Chimică din cadrul Facultăţii de Fizică, Chimie, Electronică şi Tehnologia Petrolului a Universităţii „Ovidius” din Constanţa organizează un workshop cu titlul: „New trends in oil, gas and petrochemical industry”, în buna tradiţie a legăturilor dintre industrie, învăţământul de petrol şi cercetarea în domeniu.

Evenimentul va avea loc în perioada 24-25 mai, având peste 50 de invitaţi specialişti din industria petrolieră, cercetători, cadre didactice şi studenţi.

Obiectivele workshop-ului sunt: discutarea nivelului actual de dezvoltare a industriei de profil; cunoaşterea temeinică a realităţii din unităţile de profil şi a aşteptărilor angajatorilor de la învăţământul superior şi de la cercetarea românească; prezentarea celor mai recente realizări în domeniu; stabilirea unor noi direcţii de cercetare între Departamentul de Chimie şi Inginerie Chimică și firme de profil.

Deschiderea lucrărilor este programată în data de 24 mai 2013, ora 9.30, în sala S20 a Universităţii „Ovidius” (sediul din Bd.Mamaia).

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor